Ole hyvä ja odota...

Tutustu valikoimaamme ja tee tarjouspyyntö tästä


iPad:n ja tietokoneen vuokraus sekä tapahtumakyselyt
Alkaen 9,90€ /päivä

Emme suotta kutsu itseämme markkinoiden parhaaksi! Vannomme tehokkuuden, laadun ja tietoturvan nimiin! Tarjoamme sekä näyttävimmät ständit, että edullisimmat hinnat. Kilpailijatestimme ovat osoittaneet, että olemme ainoa toimija, joka huolehtii asiakkaan tietojen / vuokralaitteisiin tallentuneiden tietojen tietoturvallisesta tuhoamisesta. Jos siis ette halua salaisuuksienne vuotavan kilpailijoille - vuokratkaa meiltä! Lisäksi olemme ainoa, joka tarjoaa uusia iPad AIR laitteita ja 4G yhteydet!

Pikavuokrauspalvelumme on oikea vaihtoehto silloin, kun haluatte vuokrata tietokoneen tai tablet-tietokoneen väliaikaisesti lyhyeksi aikaa. Yritys, joka tarvitsee tietokoneen tai tablet-tietokoneen vuokrausta messuja tai tilapäistyöntekijöitä varten on hyvin tyypillinen asiakkaamme.

Jos haluatte vuokrata laitteet pitkäksi aikaa esim. 12kk+ kannattaa teidän käyttää meidän leasing-palveluamme.

brandatty iPad lattiateline

Olemme tuoneet markkinoille uudet
brändättävät kaksipuoleiset ständit!
Nyt brändäys ei enää jää jalkoihin, säästätte tilaa ja rahaa!

 

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, Suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakayritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

     

2021 Yritysten Verkkokauppa Kaikki oikeudet pidätetään. Lenovo Verkkokauppa, Dell Verkkokauppa sekä Apple Verkkokauppa yhdessä osoitteessa.