Ole hyvä ja odota...

Usein kysytyt kysymykset

1.MINULLA EI OLE YRITYSTÄ, VOINKO TILATA YRITYSTENVERKKOKAUPPA.FI:STA?
Yritystenverkkokauppa.fi palvelee yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä. Emme käsittele kuluttajien tilauksia.

2. MITEN MEIDÄT HYVÄKSYTÄÄN LEASING JA/TAI LASKUTUSASIAKKAAKSI?
Voitte rekisteröityä verkkokauppaamme ja tilata tuotteet lasku- tai leasing-tilauksena ennen varsinaista hyväksymistä. Ensimmäisen tilauksen tehtyänne tapahtuu asiakkuushyväksymisprosessi. Mikäli asiakkuutenne hyväksytään, tilauksenne menee läpi normaalisti. Jos valittua laskutusvaihtoehtoa ei teille myönnetä rahoitusyhtiön puolesta, tarjoamme teille vaihtoehtoista laskutustapaa.

3. MITÄ RAHOITUSYHTIÖITÄ KÄYTÄTTE?
Käytämme rahoitusyhtiöinä Grenke (GC Leasing Finland Oy), Siemens Financial Services Oy:ta, sekä Nordea tukirahoitus Oy:ta. Tapauskohtaisesti toimimme myös itse rahoitusyhtiönä (Soluto Oy).

4. MIHIN PERUSTUU LASKUTUSASIAKKUUDEN MYÖNTÄMINEN?
Päätös perustuu normaaliin käytäntöön, jossa yrityksen luotto- ja taloustiedot sekä tilaajan yhteys yritykseen tarkastetaan.

6. MITEN TUOTE TOIMITETAAN?
Toimitamme tuotteet Itellan palveluita käyttäen. Mikäli yrityksenne sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja olette tilanneet paikanpäällä toteutettavia asennuspalveluita, tilaus voidaan toimittaa asentajan mukana. Lisäksi voitte noutaa tilauksenne noutopisteeltämme saatuanne vahvistuksen.

7. KUINKA NOPEASTI TUOTE TOIMITETAAN?
Tuotteet pyritään toimittamaan muutamassa päivässä. Asennusta vaativissa tilauksissa voi mennä hieman pidempään riippuen tuotantomme jonosta.

8. APUA, MINUN TIETOKONEENI HAJOSI! MITÄ NYT?
Mikäli tietokoneeseesi tulee korjausta tai vaihtoa vaativaa vikaa takuuaikana, niin ei hätää - korjautamme laitteen tai toimitamme uuden tilalle välittömästi. Mikäli emme pysty välittömästi varastotilanteen takia toimittamaan tai korjaamaan laitetta, järjestämme käyttöösi varakoneen, kunnes saat omasi takuuhuollosta. Jos laite rikkoontuu syystä, jota laitetakuu ei kata ja kyseessä on leasing tuote. katso kohta 16.

9. VOINKO PALAUTTAA TUOTTEEN?
Tuotteilla ei ole täyttä palautusoikeutta. Tuote voidaan harkinnanvaraisesti ottaa takaisin, mutta tällöin takaisinpalautettava summa on maksimissaan 90 prosenttia ostohinnasta.

10. VOINKO VAIHTAA TUOTTEEN TOISEEN?
Tuotevaihdot ovat aina harkinnanvaraisia ja niissä tuotearvoihin sovelletaan samaa periaatetta kuin tuotteen palautuksessa.

11. MILLAINEN TAKUU TUOTTEILLA ON?
Takuu on riippuvainen tuotteesta ja valmistajasta. Useimmiten tuotteilla on vuoden takuu. Tuotteesta riippuen takuuta voi laajentaa erikseen myytävillä takuulaajennuksilla.

12. KANNATTAAKO TUOTTEESEEN OSTAA TAKUULAAJENNUS?
Ammattilaitteiden takuulaajennus on aina kannattavaa.

13 MILLOIN VOIN OSTAA TAKUULAAJENNUKSEN?
Takuulaajennus tulee ostaa tilauksen yhteydessä tai viimeistään neljäntoista päivän kuluttua ostosta.

14. MITEN PALAUTAN RIKKOONTUNEEN TUOTTEEN?
Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksessa ole yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@yritystenverkkokauppa.fi tai puhelimitse numeroon: 0207 790071

15. OLEN UNOHTANUT SALASANANI, MITÄ TEEN?
Voit tilata uuden salasanan tästä linkistä.

16. TILAAN LEASINGILLÄ, TARVITSENKO VAKUUTUSEN?
Leasattavat laitteet ovat leasing sopimuksen mukaaan aina oltava vakuutettuja. Yritys voi lisätä laitteet omaan yritysvakuutukseensa tai ottaa vakuutuksen leasing vakuutusyhtiöltä.

17. MITÄ JOS LEASINGILLÄ TILAAMANI LAITE RIKKOONTUU?
Jos laite rikkoutuu syystä, jota takuu ei kata, niin tällöin rikkoutuminen on ottamanne vakuutuksen varassa. Mikäli rikkoontuminen kuuluu takuun piiriin, saatte takuusopimuksen mukaisesti laitteellenne korjauksen tai uuden laitteen.

18. SISÄLTYYKÖ HINTOIHIN ALV?
Verkkokaupan tuotehintoihin ei sisälly ALV:tä. ALV on eroteltuna erikseen ostoskorissa ja kassalla.

19. MITEN LEASING HINNAT ESITETÄÄN?
Leasing hinnat esitetään aina ilman arvonlisäveroa. Leasing hintojen lisäksi ei tule muita maksuja. Asiakkaan on kuitenkin huolehdittava, että hankittavat laitteet kuuluvat oman yritysvakuutukseen piiriin, muutoin rahoitusyhtiö kumppanimme tulee vaatimaan laitteiden vakuuttamista rahoitusyhtiön vakuutuksella.

20. MITÄ MAKSUVAIHTOEHTOJA KAUPASSA ON?

Yritysten Verkkokaupassa voi suorittaa maksun joko Paytrail verkko- tai korttimaksulla, laskulla, leasingilla tai ennakkomaksulla.

21. MITÄ OVAT JÄRJESTELMÄKONFIGURAATTORIT?

Olemme keränneet järjestelmäkonfiguraattoreihin myydyimpien tietokonemallien eri kokoonpanot sekä yhteensopivat tuotteet. Konfiguraattorin avulla löydät helposti valitsemaasi koneeseen saatavilla olevat oheistuotteet kuten takuulaajennukset, lisämuistit, kantolaukut yms.

 

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, Suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakayritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

     

2021 Yritysten Verkkokauppa Kaikki oikeudet pidätetään. Lenovo Verkkokauppa, Dell Verkkokauppa sekä Apple Verkkokauppa yhdessä osoitteessa.